Windows RTpe HTC HD2???? Da – deja s-a facut !!!!

Posted: December 28, 2012 in HTC, Microsoft, Smartphone, Windows

Vreti sa vedeti Windows RT ruland pe un smartphone? Stim ca asa e, de aceea suntem siguri ca aceasta stire va va amuza la fel de mult ca si pe noi. Windows RT a fost portat pe un smartphone HTC HD2. Pe bune!

Anumite dispozitive chiar nu stiu cand sa isi ia adio. HD2 face parte din categoria asta – fie ca HTC s-a gandit la asta sau nu.

In mod sigur nu s-au gandit la faptul ca HD2, deja vechiul telefon, este acum (ne)fericitul recipient al unui port in intregime nou, bazat de data asta pe Windows RT, dupa cum se poate vedea pe ecranul de 4.3 inci.

Stirea a fost lansata de CotullaCode pe Twitter – odata cu lansarea unei colectii de fotografii aratand Windows RT ruland pe HTC HD2 (chiar daca asteptam si un video clip ca dovada). Nu ca ne-am indoi – reputatia lui Cotulla in lumea coderilor este destul de solida.

A_JRG5VCUAENGfu

Lansat initial mult inainte de lansarea sistemului Windows Phone 7, ca sa nu mai spunem de WP8, HD2-ul s-a dovedit a fi un mamut al smartphone-urilor. Nemultumiti de frecventa update-urilor furinizate de Microsoft, comunitatea de developeri s-a hotarat sa transforme acest smartphone intr-o legenda, practic orice sistem de operare fiind posibil de a fi portat pe unul dintre cele mai populare modele de  smartphone produse de HTC.

A_JRv1CCUAE0byd

A_JRicdCEAEe1d2

A_JRcC9CYAAIprt

Pe durata vietii sale, HD2-ul a vazut versiuni de Ubuntu, Windows Phone, MeeGo si toate versiunile de Android portate pe el. Acum, avand mai bine de trei ani, telefonul du vrea sa dea semne ca ar renunta, dupa cum o arata fotografiile de mai sus.

Windows RT pe HD reprezinta o realizare !!!! Smartphone-ul are doar un procesorsingle core de 1 GHz si 576 MB de RAM. Impresionant, chiar daca vorbim de versiunea RT!

O sa moara vreodata venerabilul HTC HD2 ? Sa speram ca nu – eu unul sunt curios daca voi vedea Android 6.0 si Windows Phone 10 portate pe acest model la un anume moment in viitor. Ati vrea sa pariati ca asta nu se va intampla?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s