Microsoft lanseaza Internet Explorer 10 pentru Windows 7

Posted: November 14, 2012 in Microsoft, Personal Computing, Windows

Microsoft a lansat astazi o versiune de test a navigatorului Internet Explorer 10 pentru Windows 7.
Browserul actualizat este disponibil pentru download pe site-ul Microsoft.com.
“Consumatorii se pot bucura acum de un Web fluid si rapid cu ajutorul engine-ului actualizat IE10 pe PC-urile echipate cu Windows 7”, Microsoft anunta intr-un blog post.

Microsoft a anuntat IE10 pentru Windows 7 luna trecuta. Navigatorul re-innoit “pune la dispozitia userilor un feeling complet now al browsing-ului Web precum si un set nou-nout de capabilitati, precum touch browsing si interfata full screen pe site-urile preferate, ameliorari optime ale parametrilor de securitate care ofera cea mai buna protectie impotriva celor mai comune amenintari online, performanta imbunatatita si supôrtul pentru standardele HTML5 si CSS3 de care au nevoie developerii”, anunta Microsoft.
IE10 a fost dezvoltat pentru Windows 8, dar acum este pus si la dispozitia acelora care nu si-au facut inca upgrade la noul sistem de operare. In ceea ce priveste securitatea, IE10 include tehnologia “do not track” (nu urmari) activata implicit – in consecinta marketerii nu iti pot urmarii in secret activitatea pe Web pentru a-ti servi reclame personalizate. Cu toate acestea, doritorii pot dezactiva aceasta tehnologie.
Se pare ca IE10 “are o viata dubla” in Windows 8, dat fiind faptul ca poate fi rulat atat in varianta traditionala de desktop, cat si prin interfata cunoscuta initial sub numele de Metro. Aplicatia aduce de asemenea un boost in viteza de rulare precum si suport imbunatatit pentru noile tehnologii emergente pe Web.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s